Værdigrundlag

Fælles for os er en grundlæggende respekt for alt levende i erkendelsen af, at alt, hvad der udspringer af naturen, har en plads og et formål, og at vi alle er en del af en større helhed og sammenhæng, funderet på gensidig afhængighed.

I vores arbejde med at udvikle rammerne for et levefællesskab søger vi derfor at finde, respektere og udforske en naturlig orden og de naturlove, som alt fungerer efter.

Vi værdsætter, at hvert menneske er født unikt med sit helt eget udtryk og potentiale, og at en af livets store udfordringer som menneske er at finde ud af, hvem man selv er, og hvad det er, lige netop man kan bidrage med til glæde og gavn for den fælles udvikling. Vi ser det derfor som en af fællesskabets fornemmeste opgaver at udvikle et nærmiljø og en ”korpsånd”, der kan stimulere, nære og styrke det bedste i hvert menneske og støtte op om den enkeltes udvikling og kvaliteter.

Respekt avler respekt, inspirerende mennesker inspirerer andre, glade mennesker skaber en glad landsby. Vi vil søge at stimulere samarbejde  på tværs af mange områder i erkendelsen af, at alt i den sidste ende hænger sammen og har betydning for fællesskabets samlede trivsel og udvikling.

Comments are closed.